НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ИЗГРЕВЪТ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

6. Послание от Невидимия свят, записано от Величка Няголова на 20 май 1979 г.

Б. Съветникът в очите, ума и сърцето на Величка Няголова. ТОМ 33
Алтернативен линк

6. ПОСЛАНИЕ ОТ НЕВИДИМИЯ СВЯТ,

ЗАПИСАНО ОТ ВЕЛИЧКА НЯГОЛОВА НА 20 МАЙ 1979 ГОДИНА


Друго слово, държано от брат Любомир Лулчев на 20 май 1979 г. - на Витоша, сутринта.

ГОВОРИ БРАТ ЛУЛЧЕВ ЗА ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА И ДОРБОТО ОТ НЕБЕТО


Ти на Земята, ще бъдеш пак в Рая!

Ти си се отвратила и утежнила от Земята, но ние сега ще направим твоя земен живот, да премине в райска обстановка. Ще се движим по закона на противоположностите.

Ще изучим сега този закон. Колкото зло си видяла досега, толкова добро ще видиш отсега нататък!

Представи си, ти достигна до дъното на ада, видя възможностите, проявите на тъмните сили, а сега - 180 градуса противоположно, ще видиш изявата на Царството Божие на Земята!

Колкото със зло беше заобиколена досега, толкова добро, и свръх отгоре, ще получиш за в бъдеще!

Тел кова учудена ще бъдеш, и толкова невероятно ще ти се стори това, че душата ти ще се възроди, ще плачеш от радост, Бога ще славиш и ще Му служиш с Любов!

Нарочно те прекарваме през този изпит, за да узрееш, а сега вече плодове ще дадеш. Познанията ти ще бъдат толкова големи, че светът -пробудените души - ще могат да се ползват от тях. Твоето ухание ще се разнася навред!

И сега ти действително ще почувстваш, какво значи ученик на Учителя. За Божественото дело ще бъдеш готова на всичко, ще работиш през деня и нощта. Ще ти даваме задачи.

Връзката ти с майка ти е Божествена. Идва от най-висшите сфери, и никой няма да бъде в състояние да спре делото, което вие двете имате да извършите. Ще ви дадем възможност да работите, свобода на словото и действията в този и в другия свят.

Крумчо (баща ми), ще ви съдейства. Така той ще се издига. Душата му благоговее пред вашата духовна сила и мощ.

Действително ви се отварят вратите!

Повече вие няма да принадлежите на себе си. Това, което ще вършите, няма да бъде ваше лично дело, а колективно. Край вас ще има винаги такова велико присъствие, където и да сте, че стените на ада ще треперят! Няма повече да давате дан на тъмните сили, или както ти казваш и желаеш, и се молиш - ще ви изведем из затвора.

Казвам „изведем”, а не „изведа”, защото моето дело е общо, всемирно дело. Действително, моята мисия е най-отговорна, но върху вас чрез мен работи колектив от най-възвишени същества, завършили своята еволюция. Те ви очакват с радост и благоговение, и ще излеят такава благодат над вас, за каквато вие нямате физическа представа! И когато вие дойдете тук, при нас, изведнъж ще видите, че сте две слънца, които светят с прекрасна светлина. Слънце - това ще рече Божествените ръководители, т.е. една много висока, недостижима цел за душите.

Нито за миг не бих ви споменал и дума за това, ако не познавах вашето смирение и благородство! Всички ваши молби, тежести и терзания на Земята, се разглеждат тук на висшия съвет, на който присъстват едни от най-великите духове, и всички обсъждаме как да ви помогнем, за да намерите сили в себе си да издържите изпита, да се калите и уякчите в духовно отношение.

Ако не си силен, правдив, истинолюбив, любящ и всепобеждаващ, никога не можеш да се домогнеш до светлината на великите духове, завършили своето развитие!

Та сега, нашето решение във висшия съвет е - да започне незабавно вашето развитие и мисия.

Всички пречки и противоречия около вас, ще бъдат буквално пометени! Да, силни ще бъдете. Дори ще ви удостоим с благодатта да присъствате на някой наш съвет, ще ви дадем думата да разкажете за вашия път. Да изявите вашата непоколебима готовност да служите на Великия Учител. А Той самия, ще ръководи тоя съвет. Вашите разумни желания за Земята, ще бъдат взети в предвид.

Защо се смущаваш бе Стефко (майка ми), за тези пътувания?

Не разбираш ли, че отсега нататък вие няма да работите за себе си? Божий служители ще бъдете. Аз ти говоря, че Вселената ще бродиш, а пък ти се смущаваш да отидеш в някоя друга страна.

Ние ще премахнем всички граници между страните, ще потопим цели земи, ще изградим и ще създадем новата земя за Шестата раса, ще тресем, ще събаряме, и ще изкореним всичко лошо от Земята. Вие ще участвате в това, думата ви ще се чува. Това време скоро ще настане.

Пред вратата му сте спрели. Остава само да се отвори вратата. Охкания и пъшкания, ще има. Не се смущавайте. Вие вече знаете от собствен опит, колко трудно се събаря злото.

Всичко около вас ще се тресе! Вие ще останете тихи и спокойни, с молитва и с благодарност.

Косъм няма да падне от главата ви! Ако трябва тук да дойдете, това ще се реализира много леко за вас. Над вас бдят великите сили на разумната природа. Гледайте как ще се руши стария живот, и как на Земята, ще се роди новото човечество. Вие ще участвате пряко в този велик процес. Ще видите славата Божия. Та подготвяйте се, това предстои и вие ще участвате в Славата Божия и всичко, което следва занапред за вас, ще бъде свързано с тази вада мисия.


, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ